MECLİS 6 GÜNDEM MADDESİYLE TOPLANDI

Düzce Belediye Meclisi Eylül ayı birinci oturumu Belediye Başkanı İsmail Bayram başkanlığında yapıldı. Gündemde yer alan 6 madde görüşüldü ve 5’i ilgili komisyonlara havale edildi.

Düzce Belediye Meclisi Eylül ayı birinci oturumu Belediye Başkanı İsmail Bayram başkanlığında yapıldı. Gündemde yer alan 6 madde görüşüldü ve 5´i ilgili komisyonlara havale edildi.
Belediye Meclisi´nin Eylül ayı toplantıları başladı. Belediye Başkanı İsmail Bayram başkanlığındaki ilk oturumda 6 gündem maddesi ele alındı. Toplantıda ele alınan konular şu şekilde: 1- Başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesi: Düzce Belediyesi tarafından Seviye Belirleme Sınavı (SBS), Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) ve Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavı ( YGS)´nda branşlarda dereceye giren öğrencilere başarılarından ötürü ödül verilecek. Düzce Belediye Meclisi´nin 22 Kasım 2010 tarihindeki ´ 2010-2011 Eğitim yılı Çerçevesinde Eğitim Kurumlarında, Sınavlarda Üstün Başarı Gösteren veya Derece Alan Öğrencilere Destek Verilmesi´ başlığı altındaki karar uygulamaya geçiriliyor. Bunun için Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı başarı listesi değerlendirilecek. Ödül miktarları için de ilgili madde Bütçe komisyonuna havale edildi. 2- İmar planı tadilat talepleri: Daha önceki toplantılardan ertelen 4 adet dosya ile yeni talep 12 adet dosya görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havale edildi. 3- Kredi talebi: Belediye Başkanlığının çeşitli gider kalemlerinde kullanılmak üzere çeşitli bankalardan 5 milyon liralık kredi talebi görüşüldü. Yapılan oylama ile kredi talebi için Belediye Başkanı İsmail Bayram´a yetki verildi. 4- Sicil Amirleri Yönetmeliği´nin yürürlükten kaldırılması: Söz konusu madde Bütçe Komisyonuna havale edildi. 5- İlave yeni 5 adet imar planı tadilat talebi: İlgili madde görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havale edildi. 6- İçkili Yer Bölge Tespiti: İlgili madde görüşülmek üzere İmar komisyonuna havale edildi. Belediye Meclisi´nin Eylül ayı ikinci oturumu 9 Eylül Cuma günü saat 19,00´da yapılacak.