MECLİSİN EYLÜL TOPLANTILARI TAMAMLANDI

Düzce Belediye Meclisi’nin Eylül ayı olağan toplantısı iki birleşimle tamamlandı. Meclisin Eylül ayı ikinci birleşiminde ağırlıklı olarak imar düzenlemeleri ve tadilat talepleri ele alındı.

Düzce Belediye Meclisi´nin Eylül ayı olağan toplantısı iki birleşimle tamamlandı. Meclisin Eylül ayı ikinci birleşiminde ağırlıklı olarak imar düzenlemeleri ve tadilat talepleri ele alındı.
Belediye Başkanı İsmail Bayram başkanlığında toplanan Belediye Meclisi´nde 24 gündem maddesi görüşüldü. Gündemin birinci maddesi olan sicil amirleri yönetmeliğinin yürürlükten kaldırılması kabul edildi. Gündemin ikinci maddesinde yer alan SBS ve LYS´de başarılı öğrencilerin desteklenmesine ilişkin karar Bütçe komisyonundan geldiği şekli ile kabul edildi. Gündemin diğer maddelerini ise imar düzenlemeleri ve tadilat talepleri oluşturdu. Buna ilişkin konularda da imar komisyonu raporları değerlendirilerek oylandı.