HABERLER
01-01-2010 23:59

TAKSİ YAZIHANELERİ YERLEŞTİRİLDİ

TAKSİ YAZIHANELERİ YERLEŞTİRİLDİ

Düzce Belediyesi tarafından daha önceden tespit edilen yerlere ticari taksilere yönelik olarak portatif ‘taksi yazıhaneleri’ yerleştirildi. Portatif ve tek tip olarak hazırlanan yazıhaneler 4 ayrı bölgeye konuldu.

Düzce Belediyesi tarafından daha önceden tespit edilen yerlere ticari taksilere yönelik olarak portatif ´taksi yazıhaneleri´ yerleştirildi. Portatif ve tek tip olarak hazırlanan yazıhaneler 4 ayrı bölgeye konuldu.
Düzce Belediyesi tarafından bir süre önce programa alınan taksi yazıhanelerine ilişkin uygulama başlatıldı. Ticari olarak ulaşım hizmeti veren taksicilerin düzenli olarak bir arada bulunmasını sağlayacak ve büro hizmetini temin edecek olan yazıhaneler yerleştirilmeye başlandı. İlk aşamada daha önce tespiti yapılan 4 ayrı bölgeye yazıhaneler konuldu. Hastane caddesi, İstanbul caddesi Ziraat Bankası yanı, Belediye Garaj yanı ve Cedidiye meydanına yerleştirilen yazıhaneler tek tip ve portatif olarak hazırlandı. 2,5mx3,5 metre ile 2,5 m X 3,0 metre olarak iki ebatlı olarak yapılan yazıhaneler kullanılmaya başlandı.