HABERLER
01-01-2010 23:59

TOPLU SÜNNET TÖRENİ YAPILACAK

TOPLU SÜNNET TÖRENİ YAPILACAK

Düzce Belediyesi tarafından bir süre önce sünnet ettirilen çocuklar için ‘toplu sünnet töreni’ düzenlendi. Her yıl geleneksel hale getirilen toplu sünnet töreni 17 Eylül Cumartesi günü yapılacak.

Düzce Belediyesi tarafından bir süre önce sünnet ettirilen çocuklar için ´toplu sünnet töreni´ düzenlendi. Her yıl geleneksel hale getirilen toplu sünnet töreni 17 Eylül Cumartesi günü yapılacak. 
Düzce Belediyesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir ay içerisinde 58 çocuğu sünnet ettirdi. Düzce Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü organizasyonu ile Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi´nde belirli bir program dahilinde önceden tespit edilen 58 çocuk tamamen hijyenik koşullar içinde sünnet edildi. Sünnetlerin tamamlanması ile birlikte, çocukların ailelerinin ve davetlilerin katılacağı tören yapılacak. Sünnet töreni için 17 Eylül Cumartesi günü  saat 11,30´da sünnet konvoyu düzenlenecek. Daha sonra törenlere film platosu alanında devam edilecek. Günboyu sürecek olan tören programı şu şekilde: Saat 12,00 ´de film platosunda toplanma, 12,25 : Mevlid-i Şerif, 13,00: Yemek, 13,20: Düzce Belediyesi Mehter takımı gösterisi, 13,45: Konuşmalar ve hediye dağıtımı, 14,20: Sünnet eğlencesi ( Animasyonlar, müzik, sihirbaz gösterileri)