BAŞARILI ÖĞRENCİLER İÇİN TÖREN

2010-2011 eğitim ve öğretim sezonuna ilişkin Seviye Belirleme Sınavı (SBS), Ortaöğretim Yerleştirme( OYP) ve Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) da dereceye girenlerin desteklenmesine yönelik tören programlandı. Buna göre üç kategoride dereceye giren öğrencilere destekleme tutarları 2 Ekim tarihinde yapılacak törenle takdim edilecek.

Düzce Belediye Meclisi tarafından 2010-2011 eğitim ve öğretim dönemine ilişkin olarak başarılı öğrencilerin desteklenmesi için para tutarı belirlendi. Buna göre Seviye Belirleme Sınavı ( SBS), Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)´nda dereceye giren öğrenciler desteklenmesi için para tutarı 4 bin liradan başlıyor. Söz konusu karar Düzce Belediye Meclisi´nin Eylül ayı ikinci birleşiminde onaylandı.  2010-2011 eğitim-öğretim dönemine ait;  Lise Yerleştirme Sınavı olarak bilinen SBS ve Lisans Yerleştirme Sınavı olarak bilinen LYS sınavlarında başarılı olan öğrencilerin listesi İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nden alındı.SBS sınavlarında Düzce ilinde dereceye girenler ile LYS sınavlarında Düzce ilinde dereceye girenlere destekleme tutarları 2 Ekim Pazar tarihinde saat 14,00´de Düzce Belediyesi Sergi Salonu´nda yapılacak törenle takdim edilecek.