SEVGİ ÇOCUKLARI SÜNNET OLDU

Fehmi Öney Sevgi Evleri ve Çocuk Evlerinde koruma ve bakım altında bulunan çocuklar sünnet ettirildi. Sünnet edilen 9 çocuk için tören düzenlendi.
Fehmi Öney Sevgi evlerinde barınan çocukların sünnet töreni için Düzce´deki Vosvoscuların desteğiyle sünnet konvoyu düzenlendi. Ailelerinin ve yakınlarının da katıldığı konvoyun ardından çocuklar lunapark´a getirildi ve burada oyun aletlerinde eğlendirildiler. Daha sonra da Sevgi evlerinin bulunduğu alanda resmi sünnet töreni düzenlendi. Davetlilerin büyük katılım gösterdiği törene Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Milletvekili Osman Çakır, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz ve Düzce protokolü katıldı. Düzce Belediyesi´nin de katkı verdiği törende Düzce Belediyesi Mehter takımı gösteri sundu. Alana çocukların eğlenmesi için şişme oyun parkuru kuruldu. Törenler yemek ikramı ile son buldu.