HABERLER
01-01-2010 23:59

VOLEYBOL İYİ GİDİYOR

VOLEYBOL İYİ GİDİYOR

Son 2 sezonda şampiyon olarak Bölgesel ligden 2. lige çıkan Düzce Belediyespor voleybol takımı yeni sezon öncesi yaptığı hazırlık maçlarında başarılı sonuçlar almaya devam ediyor.

Son 2 sezonda şampiyon olarak Bölgesel ligden 2. lige çıkan Düzce Belediyespor voleybol takımı yeni sezon öncesi yaptığı hazırlık maçlarında başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Yenilenen oyuncu ve teknik kadrosu ile 15 Ekim 2011 Cumartesi günü başlayacak olan Arama 2. Erkekler voleybol liginde şampiyonluğu hedefleyen temsilcimiz son hazırlık maçında Bartın temsilcisi Pelenkoğlu Fatihpspor´u zorlanmadan 3-0 yendi.
TURNUVADA BAŞARILI OLDU
Tecrübeli teknik adam  Murat Uzgit´in çalıştırdığı Düzce Belediyespor erkek voleybol takımı Marmara Bölgesi voleybol turnuvasında Anadolu Üniversitesi ve Tofaşspor´u yendi.
HAFTA İÇİ BEŞİKTAŞ MAÇLARI VAR
Hazırlık maçları serisinin devam ettiği temsilcimiz bu hafta içinde geçtiğimiz sezon birinci ligden düşen ve bu sezon 2. ligde oynayacak Beşiktaş ile 2 hazırlık maçı oynayacak. Karşılaşmalar İstanbul ve Düzce´de yapılacak.
CUMARTESİ İNEGÖLSPOR
Düzce Belediyespor erkek voleybol takımı 8 Ekim 2011 Cumartesi günü Düzce 18 Temmuz spor salonunda İnegölspor ile hazırlık maçı oynanacak.  Karşılaşma saat 14.30´da başlayacak.