BASKETBOL LİGİ 23 EKİM DE BAŞLAYACAK

Erkek Bölgesel Basketbol ligi 23 Ekim tarihinde başlayacak. Düzce Belediyespor’un da içinde yer aldığı 3. Grup fikstürü de belirlendi.

Erkek Bölgesel Basketbol ligi 23 Ekim tarihinde başlayacak. Düzce Belediyespor´un da içinde yer aldığı 3. Grup fikstürü de belirlendi.
7 takımın yer aldığı 3. Grupda şu takımlar bulunuyor. Düzce Belediyespor, Bilecik Belediyespor, Selahattin Korkmaz Sportif Hizmetler, FMV Işıkspor, Yeşilyurt, İTO spor kulübü ve İzmit Basketbol İhtisas Spor Kulübü.23 Ekim tarihinde başlayacak olan Basketbol liginde Düzce Belediyespor Basketbol Takımı ilk maçını içerde İzmit Basketbol İhtisas Spor Kulübü ile yapacak. Basketbol sorumlusu Erdal Pişken, ligde iddialı olacaklarını ifade ederek " Lig için sıkı bir antreman programı hazırladık. Tüm sporcularımız lige hazır. Her maçımıza kazanmak sloganı ile çıkacağız´ dedi.