DÜZCE BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU PERDELERİNİ AÇIYOR

Düzce Belediyesi Şehir Tiyatrosu 2011/2012 sezonunu Padişah-ı Hali Osman adlı oyunla açıyor.

Düzce Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından hazırlanan Padişah-ı Hali Osman 18 Ekim Salı akşamı 20:15´den itibaren her Salı Gençlik Merkezi Tiyatro Salon´unda ücretsiz olarak tiyatro severlerle buluşacak.  Üstün DÖKMEN´in yazdığı oyunu Selçuk DEVELİ yönetiyor. Oyuncu kadrosu ise; Selçuk DEVELİ, Yetkin YILMAZ, Yılmaz AKSOY, Mehmet Emin DEMİRÖZ, Nuri KAYA, Yusuf USLU, Eyüp UZUN, Nagehan GÜDÜ, Nermin KARAMAN, Didem ÖZBAKIR, Zekeriya LEVENTOĞLU, Ziya ULCAY, Gürkan ÖZDEM´den oluşuyor.
Oyunun dans gösterileri ise Çiğdem CİVELEK, Ayşegül YAZGI, Bilgen ULUCAN, Sema AYDIN, Rukiye GÜNOĞLU, Yeşim YAVUZ, Ceren CAN tarafından sahneleniyor. Oyunun Sahne Amirliğini de Mehmet Caner ALBAYRAK yapıyor.  Ses - Işık - Müzikler Serkan İPEK, Dekor - Kostüm - Aksesuarlar Esra CANBULAT, Kareografi Figen OZAN tarafından düzenlendi. Kostüm Uygulama ise Aksoy Butik´te yapıldı.  Geçmişin gelecekle buluşmasını keyifli bir dille anlatan Padişah-ı Hali Osman, geçmişe ve günümüze mizahi bir eleştiri getiriyor. Oyun ayrıca izleyiciye; padişahın kavuğu ve bir CEO´nun kravatı arasında uzanan esrarlı bir zaman tüneli açıyor.