HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN BAYRAM BU ACIYI EN İYİ BİZ ANLARIZ

BAŞKAN BAYRAM BU ACIYI EN İYİ BİZ ANLARIZ

Van’da meydana gelen deprem üzerine taziye mesajı yayımlayan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, herkesi duyarlı olmaya davet ederek “ Deprem acısını en iyi biz anlarız. Bir an önce yardım elimizi Van’a uzatmamız gerekir.

Van´da meydana gelen deprem üzerine taziye mesajı yayımlayan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, herkesi duyarlı olmaya davet ederek " Deprem acısını en iyi biz anlarız. Bir an önce yardım elimizi Van´a uzatmamız gerekir. Bunun için açılan yardım kampanyalarına katılmaya çağırıyorum´ dedi.
Van´da meydana gelen 7,2 şiddetindeki depremle Türkiye´nin bir kez daha deprem gerçeği ile karşı karşıya kaldığını belirten Belediye Başkanı İsmail Bayram taziye mesajında şu görüşlere yer verdi " Doğal afet deprem Türkiye´nin bir gerçeğidir. Van ve özellikle Erciş depremle sarsılmış, can kayıpları verilmiş büyük hasar oluşmuştur. Depremde hayatlarını kaybedenlere Allah´tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Bölgede canla başla mücadele eden acil müdahale ekiplerine kolaylıklar diliyorum.  Biz afet anlarında bir araya gelmesini bilen, tek bir yumruk halinde yaralarımızı sarabilen ve acılarımızı paylaşarak azaltabileceğimizin farkında olan bir milletiz. Düzce 17 Ağustos ve 12 Kasım 1999 depremleri ile bu acıyı yaşadı. Zor günlerimizde bize uzatılan yardım elleriyle hayata tutunduk. Bu nedenle deprem acısını ve yardımlaşma duygusunu en iyi biz anlarız. Van´daki deprem felaketi sonrasında Düzce Valiliği önderliğinde yardım kampanyası başlatılmıştır. Nakdi, ayni ve gıda yardımları konusunda halkımızın duyarlı davranacağına inanıyorum. Herkesi bu kampanyalara katılmaya davet ediyorum"