VOLEYBOL GALİBİYET SERİSİ

Aroma erkekler 2. voleybol ligi’ndeki temsilcimiz Düzce Belediyespor galibiyet serisine devam ediyor.

Aroma erkekler 2. voleybol ligi´ndeki temsilcimiz Düzce Belediyespor galibiyet serisine devam ediyor.  Belediyespor Ankara´da  CTE Kültür Gençlikspor´u zorlanmadan rahat bir şekilde 3-0 yendi.
LİDERLİK DEVAM EDİYOR
Sezona 3-0´lık Sungurluspor galibiyeti ile başlayan temsilcimiz 2. maçında Ankara temsilcisi CTE Kültür Gençlikspor´u zorlanmadan rahat bir şekilde 3-0 yendi ve liderliğini devam ettirdi. Maç Ankara Kanal B televizyonu tarafından da canlı yayınlandı.
BU HAFTA MAÇ DÜZCE´DE
Otoritelere göre Aroma Erkekler 2. voleybol liginin en güçlü takımlarından biri olan Düzce Belediyespor ligdeki 3. maçını 29 Ekim 2011 Cumartesi günü saat 14.00´te Melikgazi Belediyespor ile yapacak. Düzce 18 Temmuz spor salonunda yapılacak olan karşılaşmaya Düzceli voleybol severlerin ilgi göstermesi bekleniyor.