İLK MAÇ İLK GALİBİYET

Erkekler Bölgesel basketbol ligi’ndeki temsilcimiz Düzce Belediyespor 2011-2012 sezonuna 64-53’lük İzmit Basketbol İhtisas galibiyeti ile girdi.

Erkekler Bölgesel basketbol ligi´ndeki temsilcimiz Düzce Belediyespor 2011-2012 sezonuna 64-53´lük İzmit Basketbol İhtisas galibiyeti ile girdi. İlk maçların zor olduğunu ve bu maça galibiyetle kapatmalarının kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Düzce Belediyespor erkek basketbol takımı antrenörü Benan Özçelik Belediyespor olarak hedeflerinin play off grubuna kalmak olduğunu belirterek " Doğrusunu söylemek gerekirse maçın bu denli zor geçeceğini tahmin etmiyordum.
İlk 2 periyodun ardından ben 20-30 sayı farkla maçı kazanırız diyordum. Son çeyrekte istediğimiz oyunu koyamadık ancak maçı kazanmasını bildik. İlk maçlar zor olur ve ilk haftaya kayıpsız kapattık.
Kadromuz yeni ve zamana ihtiyacı var. Hedefimiz ilk 6´ya kalıp play off grubunda mücadele etmek.
Bu hafta sonu Yeşilyurtspor ile karşılayacağız. Hedefimiz elbette Düzce´ye galibiyetle dönmek" dedi.