HASTANE CADDESİNDE GENİŞLETME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

İstanbul caddesinin Devlet hastanesi bölümünde yol genişletme çalışmaları başlatıldı. Hastane caddesinde otopark mevkiinde Kuyumcuzade bulvarı kavşağına kadar olan bölümde yol çift şerit olarak genişletiliyor.
Düzce Belediyesi tarafından şehir içinde özellikle önemli arterlerdeki yol düzenlemelerine devam ediliyor. Son olarak da hastane caddesi üzerinde yol genişletme, kaldırım, aydınlatma ve ağaçlandırma projesi hazırlandı. Buna göre caddenin otopark mevkiinden Kuyumcuzade bulvarı kavşağına kadar olan yaklaşık 120 metrelik kısımda gidişli gelişli yol açılarak mevcut yol genişletiliyor. Bunun için belediye ekipleri tarafından yol kazılarak zemin hazırlama çalışmaları yapılıyor. Bunun yanı sıra yolun AVM tarafından da kaldırım yapılacak. Hazırlanan projeye göre kaldırım üzerinde ağaçlandırma ve ışıklandırma çalışmaları da yapılacak.