BELEDİYEDE BAYRAMLAŞMA

Düzce Belediyesi’nin geleneksel Bayramlaşma töreni Bayramın birinci günü belediye önündeki meydanda gerçekleştirildi.

Düzce Belediyesi´nin geleneksel Bayramlaşma töreni Bayramın birinci günü belediye önündeki meydanda gerçekleştirildi.
Kurban Bayramı için Düzce Belediyesi´ndeki ´Bayramlaşma Töreni´ bayramın birinci günü 6 Kasım tarihinde saat 15,00-16,00 arasında yapıldı. Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Osman Çakır´ın da hazır bulunduğu törene Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bülbül, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri, Belediye  memur ve işçileri katıldılar. Bayramlaşma için önce memurlar adına Memur-Sen Düzce Temsilcisi Asiye Durnacı, işçiler adına Belediye İş Sendikası İş Yeri Baş temsilcisi Ertuğrul Güler, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Yılmaz, Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ile Osman Çakır birer konuşma yaptılar. Konuşmalarda bayram birlikteliği ve dayanışması üzerinde duruldu. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da yaptığı konuşmada Türkiye´nin hain terörü kurban giden şehitler ve Van depremi ile buruk bir bayram geçirdiğine dikkat çekti ve ´ Bayramın geleneksel bir dostluk ve sevgi yönü vardır. Şimdi daha fazla kenetlenme, dayanışma içinde olmamız gerekiyor. Bayramlar buna önemli araçtır. Birbirimizle her zaman dayanışma ve yardımlaşma içinde olalım´ dedi. Daha sonra da bayramlaşmaya katılan herkes belediye tarafından hazırlanan ikramlardan tattı.