BELEDİYE MOTORİZE EKİP KURDU

Düzce Belediyesi acil hizmetler ve denetimler için motorize ekip kurdu. Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesindeki motorize ekip çalışmaya başladı.

BELEDİYE MOTORİZE EKİP KURDU

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü vatandaşa hizmeti zamanında ve daha hızlı bir şekilde verebilmek için zabıta memurlarından oluşan Motorize Ekip kurdu. 2 adet motosikletle 4 zabıta memurundan oluşan ekip öncelikli olarak, pazaryerinde ve anonslu satış yapan araçlara yönelik acil hizmetlerde görev yapacak. Bu arada, şikâyet, seyyar satıcılar, kaldırım işgalleri, trafik düzenlemelerinde de motorize ekip hizmet verecek. Motorize ekibi oluşturan zabıta memurları motosiklet sürme belgesi ve motosiklet kullanma eğitimi aldı. Manevra kabiliyeti yüksek ve tam donanımlı olan araçlarla hizmet verecek ekip, araçların giremeyeceği yerlere de rahatlıkla girerek görev yapabilecek. Motorize ekibin göreve başlamasıyla ilgili bir açıklama yapan Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Tanyel Zabıta Müdürlüğünce oluşturulan Motorize ekibin vatandaşa hizmeti hızlı bir şekilde verebilmesi için kurulduğunu söyledi. İsmail Tanyel  "Vatandaşa hizmeti daha seri verebilmek adına zabıta memurumuzdan oluşan 4 kişilik ekip kurduk. Zabıta memurlarımız hem motosiklet sürücü belgesi hem de motosiklet kullanma eğitimi aldı. Motosikletlerimizde anons sistemi de bulunmaktadır. Bu sistemle yakıt tasarrufu da sağlamış olacağız. Bu vesile ile bir kez daha hatırlatmakta fayda var, vatandaşlarımız, her türlü istek ve şikâyetlerini iletmek için Alo 153 bize ulaşabilirler" dedi.