CUMHURBAŞKANI DÜZCE BELEDİYESİNDE

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Düzce ziyareti sırasında Düzce Belediyesi’ni de ziyaret etti.

CUMHURBAŞKANI DÜZCE BELEDİYESİNDE

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Düzce ziyareti sırasında Düzce Belediyesi´ni de ziyaret etti. Türkiye´nin 11´inci Cumhurbaşkanı Gül, belediyeyi ziyareti sırasında önce ´Balkon Konuşması´ yaptı ardından da Başkanlık makamında Belediye Başkanı İsmail Bayram´dan brifing aldı.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Düzce Belediyesi´ne girişi sırasında belediye personelinin ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Gül önce Belediye Meclis Salonu´nun bulunduğu bölümdeki balkondan vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı. Düzce´ye ve Düzceli´nin de kendisine yabancı olmadığına vurgu yapan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Düzce Meslek Yüksek Okulu´nda bir dönem öğretim üyeliği yaptığını açıkladı. Gül, Düzce´nin gelişen bir kent olduğunu belirterek " Düzceli çok sevecen ve misafirperverdir. Ayrıca çalışkandır. Bunun için de Düzce hızla gelişiyor ve kalkınıyor. Düzce önemli fırsatlara sahip olan bir şehirdir ve bunu kullanmasını da gayet iyi beceriyor. Devletimiz imkanları ile de her zaman Düzce´nin yanındadır´ dedi. Cumhurbaşkanı Gül daha sonra Başkanlık makamına geçerek Belediye Başkanı İsmail Bayram´dan brifing aldı. Öncesinde ise Belediye Başkanı İsmail Bayram Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´e özel yapım belediye tabağı ile av malzemelerinden oluşan set hediye etti. Başkanlık makamında gazetecilere açıklama yapan Cumhurbaşkanı Gül Düzce´nin örnek bir şehir olduğunu ve olması gerektiğini ifade etti. Düzce´nin her alanda geliştiğini belirten Gül daha sonra şunları söyledi " Düzce´yi yakından biliyorum ve izliyorum, halka hitaben yaptığım konuşmada da bunu dile getirdim. Konumu itibarıyla önemli bir durumda bulunan Düzce bunu en iyi şekilde değerlendirmektedir. Bu durumu örnek olmalıdır. Ben Düzce´nin daha da gelişeceğine inanıyorum´ Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün Düzce Belediyesi´ni ziyareti sırasında Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Osman Çakır, eski Milletvekilleri Yaşar Yakış, Metin Kaşıkoğlu, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ile Düzce İli Belediye Başkanları da hazır bulundu.