HABERLER
01-01-2010 23:59

VALİ BELEDİYE ŞANTİYESİNİ GEZDİ

VALİ BELEDİYE ŞANTİYESİNİ GEZDİ

Düzce Valisi Vasip Şahin Düzce Belediyesi’nin çamköyü mahallesinde bulunan şantiyesini ve İNTAŞ üretim tesislerini gezerek inceledi

VALİ BELEDİYENİN
ŞANTİYESİNİ İNCELEDİ

Düzce Valisi Vasip Şahin Düzce Belediyesi´nin çamköyü mahallesinde bulunan şantiyesini ve İNTAŞ üretim tesislerini gezerek inceledi. Vali Vasip Şahin, inceleme sırasında Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ile Düzce Belediye Başkanı Bayram Bayraktar´dan üretim ve pazarlama konusunda bilgi aldı.
Düzce Valisi Vasip Şahin, İNTAŞ üretim tesislerinde çalışan işçilerin sertifika töreninin ardından tesislerde inceleme yaptı. Vali Şahin şantiyesinin tüm kademelerini gezdi. İNTAŞ, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğüne ait kademeleri inceleyen Vali Vasip Şahin Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve İNTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar´dan bilgi aldı. Vali Şahin, çeşitli üretim branşlarındaki tüm aşamaları tek tek gezdi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, şantiyenin belediyenin üretim üssü konumunda bulunduğuna değinerek ´ Tüm alt yapı malzemeleri bu şantiye alanında toplanmaktadır. Ayrıca başta yapay ve doğal taş olmak üzere tüm kaldırım taşı üretimleri bu alanda yapılmaktadır. Bunun yanı sıra  Fen İşleri Müdürlüğümüz, Etüd ve Proje Müdürlüğümüz, Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüze ait çeşitli üretim bölümleri ve malzemeler bu alanda bulunmaktadır. Bir anlamda şantiye alanımız belediyemizin kalbi durumundadır´ dedi.