MAHALLE MUHTARLARI İLE TOPLANTI

MAHALLE MUHTARLARI İLE TOPLANTI

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram merkez mahalle muhtarları ile yemekli toplantıda bir araya geldi. Merkez Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Yavuz Öztürk ile 49 mahalle muhtarının katıldığı toplantıda 2012 yılı çalışma programı ele alındı.
Düzce Belediye Başkanlığının periyotik hale getirdiği ve mahallelere yapılan hizmetlerin programlandığı ´Merkez Mahalle Muhtarları´ toplantılarından biri daha Belediye Sosyal Tesisleri Saydam Restoranında yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, 2012 yılının ilk toplantısında 2011 yılının genel bir değerlendirmesini yaptı ve ´ 2012 yılı için de çalışma programı hazırladık. Bunu muhtarlarımız ile paylaşıyoruz´ dedi. Belediye sınırları içinde planlanan hizmet programına muhtarların önemli katkılar sağladıklarını vurgulayan Başkan İsmail Bayram konuşmasında şu görüşlere yer verdi " Hizmetlerimizi bütünlük içinde ele alıyoruz. Bunların mahalle sınırlaması olmaz. Ancak bazı hizmetlerimiz mahalle sınırları içinde yapılır. Bunun için bazen muhtarlık bazında bazen de tüm mahalle muhtarlarıyla istişare yapılması gerekiyor. Bu amaçla muhalle muhtarları ile belirli dönemlerde periyodik olarak toplantı yapıyoruz. Projelerimizi açıklıyoruz, paylaşıyoruz, muhtarlarımızdan sorun ve önerileri alıyoruz. 2011 yılını verimli bir şekilde geçirdik. Hedeflerimize ulaştığımızı söyleyebilirim´ Başkan Bayram, genel hizmetler içinde çevre yolları projesine ağırlık verdiklerini de sözlerine ekleyerek ´ Düzce´nin dört bir yanını çevre yolları ağı ile çeviriyoruz. Bu hem şehri uçlara doğru geliştirmek için hem de araç ve yaya ulaşımı için gerekli. Bunun için yol açma çalışmaları yapıyoruz´ dedi. Toplantının daha sonraki bölümlerinde muhtarlar kendi mahallelerine ilişkin sorunları ve önerileri dile getirdiler.