VOLEYBOL DA YİNE BAŞARI

Düzce Belediyespor hedefine emin adımlarla devam ediyor

VOLEYBOL DA YİNE BAŞARI

Düzce Belediyespor hedefine emin adımlarla devam ediyor. Son lig maçında Eskişehir Anadolu Üniversitesini zorlanmadan 3-0 yenin temsilcimiz bir engeli daha aşmış oldu. Aroma erkekler 2. voleybol ligindeki temsilcimiz Düzce Belediyespor´un başarılı teknik adamı Murat Uzgit takımın Anadolu Üniversitesi karsısında ortaya koyduğu oyundan memnun. Hiçbir takımı hafife almadıklarını söyleyen tecrübeli teknik adam"Belediyespor olarak rakipleri küçümseme  gibi bir durumumuz yok. Bütün maçlara aynı şekilde hazırlanıyoruz. Anadolu Üniversitesi maçı beklediğimiz şekilde geçti.
Her maç bizim için tecrube. Takım olarak her şey mükemmel. Hedefimiz önce grubumuzda birinci olmak ve ardından ikinci etap maçlar sonrasında birinci liğe çıkmak.
Bizleri Anadolu Üniversitesi maçında yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum"dedi.