HABERLER
01-01-2010 23:59

EMITT´E HAZIRLIK TAMAMLANDI

EMITT´E HAZIRLIK TAMAMLANDI

Dünyanın en büyük 5. turizm fuarı olan ve bu yıl 16.’sı düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, bu yıl geniş bir katılımla 9-12 Şubat 2012 tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP’ta gerçekleşecek.

EMITT´E HAZIRLIK TAMAMLANDI
Dünyanın en büyük 5. turizm fuarı olan ve bu yıl 16.´sı düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, bu yıl geniş bir katılımla 9-12 Şubat 2012 tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP´ta gerçekleşecek. Düzce Belediyesi EMITT fuarı için hazırlıklarını tamamladı. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansa ( BAKKA) , Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB), Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) da EMITT için güç ve işbirliği yaptılar. Ajans ve Birliğe bağlı 9 İl´de de EMITT için son programlar gözden geçiriliyor.
EMITT için ilk kez BAKKA, BAKAB ve MARKA ajans ve birlikleri bir araya geldi. Bunlara bağlı, Bartın, Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Zonguldak İllerinde EMITT için tüm illerin yöresel özelliklerine göre programlar oluşturuldu. İstanbul Beylikdüzü TÜYAP fuarında 8 nolu salonda yer alacak olan BAKKA, BAKAB VE MARKA´nın bulunduğu standlar 2400 metrekarede yer alacak. Uluslar arası fuar için TRT´de özel hazırlıklarını tamamladı. TRT´nin çeşitli kanalları fuarın yapılacağı 4 gün boyunca canlı yayın yapacak. Ayrıca EMITT ´de yer alan Ajanslar ve Birliğe bağlı iller için de belgesel çalışmaları programda yer alıyor. TRT bunun için 8 no´lu salonda yayınlarını sürdürecek.  Düzce Belediyesi  EMITT fuarına bu sene 6. kez katılıyor. İl geneli olarak Düzce´nin tüm ilçe ve beldeleri Düzce Belediyesi´nin himayesi ve desteği ile tanıtılacak.  Düzce ili 165 metrekarelik bir alanda tanıtılacak.