BAŞBELASI SAHNELENECEK

Düzce Belediyesi organizasyonu ile Eray Yasin Işık’ın yazdığı Göksel Kortay’ın yönettiği ve Düzceli oyuncu Çiğdem Batur’un da oyuncu kadrosunda yer aldığı ‘Başbelası’ adlı oyun sahnelenecek

BAŞBELASI SAHNELENECEK

Düzce Belediyesi organizasyonu ile Eray Yasin Işık´ın yazdığı Göksel Kortay´ın yönettiği ve Düzceli oyuncu Çiğdem Batur´un da oyuncu kadrosunda yer aldığı ´Başbelası´ adlı oyun sahnelenecek.
Düzce Belediyesi tarafından kültürel etkinliklerden biri daha gerçekleştiriliyor. Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü organizasyonu ile ´Başbelası´ adlı oyun Düzce Üniversitesi Konferans Salonu´nda sahnelenecek. Eray Yasin Işık tarafından kaleme alınan Göksel Kortay tarafından yönetilen oyunda Düzceli sanatçı Çiğdem Batur ve Arda Esen ile Sedat Bilenler rol alıyor. Komedi türündeki oyun 29 Şubat 2012 Çarşamba günü Saat 201,15´de sahnelenecek. Oyunun biletleri Düzce Belediyesi Beyaz Masa´dan temin edilebilecek.