DAMLA GAZETESİNE ZİYARET

Düzce’de yayınlanan yerel gazete Damla Gazetesi Atatürk Bulvarı’ndaki yeni yerinde hizmete devam ediyor

DAMLA GAZETESİNE ZİYARET

Düzce´de yayınlanan yerel gazete Damla Gazetesi Atatürk Bulvarı´ndaki yeni yerinde hizmete devam ediyor. Damla´nın yeni yerindeki açılışına Düzce Valisi Vasip Şahin ile Belediye Başkanı İsmail Bayram da katıldı.
Deprem sonrası yayın hayatına prefabrike yapıda devam etmek zorunda kalan Damla Gazetesi Atatürk Bulvarı´nda taşındığı yeni yerinde hizmetini sürdürüyor. Damla Gazetesi´nin yeni yerindeki açılış törenine Düzce Valisi Vasip Şahin ile Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da katıldılar. Gazetenin kurucusu Ali Beşer ile yayın sahibi Can Beşer, Genel Yayın Yönetmeni Asu Beşer Karpuz Vali Şahin ile Belediye Başkanı Bayram´a gazetenin yeni tesislerini gezdirdiler.