ERBAKAN İÇİN SERGİ AÇILDI

Türkiye’nin 54’üncü Hükümet dönemi Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının birinci yıldönümünde Anadolu Gençlik Derneği tarafından Düzce Belediyesi Sergi Salonu’nda sergi açıldı

ERBAKAN İÇİN SERGİ AÇILDI

Türkiye´nin 54´üncü Hükümet dönemi Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan´ın vefatının birinci yıldönümünde Anadolu Gençlik Derneği tarafından Düzce Belediyesi Sergi Salonu´nda sergi açıldı.
Vefatının birinci yıldönümünde Prof. Dr. Necmettin Erbakan için Saadet Partisi Düzce İl Başkanlığı ve Anadolu Gençlik Derneği tarafından çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu program çerçevesinde Anadolu Gençlik Derneği Düzce Belediyesi Sergi Salonu´nda resim ve sinevizyon gösterilerinden oluşan sergi açtı. Saadet Partisi Düzce İl Başkanı Selim Gökdemir tarafından açılışı yapılan sergiyi partinin Çankırı İl Başkanı,  Kültür ve Turizm İl Müdürü Özcan Budak,  Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nusret Özsoy,  Bolu eski Milletvekili Feti Görür ile davetliler gezdiler.