HABERLER
01-01-2010 23:59

BURASI DÜZCE TOPLANTISI

BURASI DÜZCE TOPLANTISI

Düzce’de haftalık olarak yayımlanan ‘Burası Düzce’ gazetesi Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın konuk olarak katıldığı kahvaltılı toplantı düzenledi


BURASI DÜZCE TOPLANTISI
Düzce´de haftalık olarak yayımlanan ´Burası Düzce´ gazetesi  Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın konuk olarak katıldığı kahvaltılı toplantı düzenledi. Gazetenin yönetim ve yazar kadrosunun tamamının katıldığı toplantıda Düzce´nin genel sorunları ele alındı.
Düzce´de haftalık olarak yayımlanan Burası Düzce gazetesi tarafından Almina Park Otel de kahvaltılı bir toplantı düzenlendi. Geleneksel hale getirilmesinin planlandığı belirtilen toplantının ilk konuğu ise Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram oldu. Gazetenin yönetim ve yazar kadrosunun tamamının katıldığı toplantı saat 10,00´da başladı. 5,5 saat süren toplantıda Başkan İsmail Bayram katılımcıların tüm soru ve görüşlerine cevap verdi. Toplantı gazete yazarlarından Ulviye Dikmen´in Başkan´a çicek takdim etmesi ile başladı. Gazetenin sahibi Yalçın Can, Genel Yayın Yönetmeni Fatih Maradit, Haber koordinatörü Semih Şenkaya, yazarlar Nebil Yılmaz, Ulviye Dikmen, Doğan Eser, Ayşegül Şenol Can, Telat Çelik, Şemsettin Bahadır, Fatma Türkan, Alev İşler, Ahmet Altun, Adem Turgut, yazıişlerinden Zeynep Gürer ile Barış Zengin farklı konulardaki görüş ve sorularını başkan Bayram´a yönelttiler. Başkan Bayram toplantının sürdüğü 5,5 saat boyunca tüm soru ve görüşlere cevap verdi.