VOLEYBOLDA ŞAMPİYONLUK GİBİ MAÇ

VOLEYBOLDA ŞAMPİYONLUK GİBİ MAÇ

Aroma Erkekler Voleybol 2. Liginde mücadele eden Düzce Belediyespor ligde tek mağlubiyetini aldığı DORÇE TED Koleji ile rövanşta karşı karşıya geldi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da karşılaşmayı başından sonuna kadar izledi.
18 Temmuz salonundaki karşılaşmada kazanan taraf Düzce Belediyespor oldu. Ligin ilk yarısında Ankara´daki maçta 3-1 maçı kaybeden Düzce Belediyespor kendi sahasında DORÇE TED´i 3-0 mağlup etmeyi başardı. Baştan sona heyecan içinde geçen karşılaşmada Düzceli voleybolseverler de takımlarına büyük destek verdiler. Büyük çekişme içinde geçen karşılaşmada Düzce Belediyespor setleri 25-20,25-22 ve 25-21 kazandı. Maçtan sonra salonda büyük bir sevinç yaşandı. Başkan İsmail Bayram salona inerek voleybolcuları tek tek tebrik etti.