BAŞBELASI SAHNELENDİ

Düzce Belediyesi organizasyonu ile Eray Yasin Işık’ın yazdığı Göksel Kortay’ın yönettiği ve Düzceli oyuncu Çiğdem Batur’un da oyuncu kadrosunda yer aldığı ‘Başbelası’ adlı oyun sahnelendi

BAŞBELASI SAHNELENDİ
Düzce Belediyesi organizasyonu ile Eray Yasin Işık´ın yazdığı Göksel Kortay´ın yönettiği ve Düzceli oyuncu Çiğdem Batur´un da oyuncu kadrosunda yer aldığı ´Başbelası´ adlı oyun sahnelendi
Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü organizasyonu ile ´Başbelası´ adlı oyun Düzce Üniversitesi Konferans Salonu´nda sahnelendi. Oyunu Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da izledi.  Eray Yasin Işık tarafından kaleme alınan Göksel Kortay tarafından yönetilen oyunda Düzceli sanatçı Çiğdem Batur ve Arda Esen ile Sedat Bilenler rol aldı. Komedi türündeki oyun izleyiciyer tarafından beğenildi.