BALIK SOĞUK HAVA DEPOSU YAPILDI

Düzce Belediyesi tarafından toptan balık satışı için ‘soğuk hava deposu’ yapıldı

BALIK SOĞUK HAVA DEPOSU YAPILDI

Düzce Belediyesi tarafından toptan balık satışı için ´soğuk hava deposu´ yapıldı. Düzce Belediyesine ait hal yerinde yapılan soğuk hava deposu yakında hizmete girecek.
Toptan balık satışı ile pazaryerinde kurulu bulunan balık pazarına sevk edilebilmesi için Düzce Belediyesi tarafından hal yerinde soğuk hava deposu yapıldı. 20´şer metrekareden 3 adet yapılan depoların yakında hizmete gireceği belirtildi. Depoların her birinin bin ton kapasiteli olduğunu ifade eden Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ´ Düzce pazaryerindeki balık pazarında balıkların sevkiyatı sırasında atıklardan ötürü çevre halkı rahatsız olunca depo ihtiyacı ortaya çıktı. Hal alanında yaptığımız depolar sayesinde balıkların sevkiyatı buradan gerçekleştirilecek. Böylelikle pazaryerindeki balık pazarında sadece perakende satış yapılacak. Böylelikle çevre kirliliğinin de önüne geçilmiş olacak´  dedi.