BAŞKANDAN BELEDİYE KADIN PERSONELİNE KUTLAMA

BAŞKANDAN BELEDİYE KADIN PERSONELİNE KUTLAMA

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle belediyede çalışan kadın personeli kutladı. Başkan Bayram belediyede çalışan tüm kadınları tek tek kutlarken çiçek ve kitap armağan etti.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da ´Kadınlar Günü´ nedeniyle belediyede çalışan tüm kadın personeli kutladı. Başkan Bayram belediye binasında tüm servisleri ziyaret ederek kadın personele çiçek takdim etti. Tek tek tüm personelle ilgilenen Başkan İsmail Bayram ayrıca Esra Erol´un kitabı ´Kara Duvak´ adlı kitabı da bayan personele hediye etti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nün önemine dikkat çeken Başkan Bayram " Her toplumda olduğu gibi kadının Türk toplumunda da önemli bir yeri vardır. Kadın, anne olarak aile ve toplum arasında bir köprü görevi görür. Kadının toplumdaki yeri ve görevleri derken önce onun bir fert olarak gerekli kişiliği kazanmasını, sonra da aile içinde ve toplumun içinde gerekli yeri alması düşünülmelidir" dedi.