HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN TEKSTİL İŞÇİLERİ İLE YEMEK YEDİ

BAŞKAN TEKSTİL İŞÇİLERİ İLE YEMEK YEDİ

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, İmteks tekstil fabrikasında kadın işçileri kutladı ve onlarla birlikte yemek yedi

BAŞKAN TEKSTİL İŞÇİLERİ İLE YEMEK YEDİ

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, İmteks tekstil fabrikasında kadın işçileri kutladı ve onlarla birlikte yemek yedi.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram 8 Mart´ı ´ Kadın Hakları Mücadelesi´nin başlangıç simgesi olan ´tekstil işçilerine´ dikkat çekerek kutladı. Başkan Bayram bunun için tekstil fabrikası olan İmteks´i ziyaret ederek burada çalışan kadın işçilerin ´8 Mart Dünya Kadın Hakları Gününü´ kutladı. Başkan bunun için fabrikanın kadın işçilerinin yoğunluklu olarak bulunduğu servisleri gezdi ve kadın işçileri kutladı. Kadın bölüm şefleri ile sohbet de eden Başkan İsmail Bayram daha sonra da kadın işçilerle birlikte yemek yedi. Kadının emeğine ve ekonomiye katkısına önem verilmesi gerektiğine değinen Başkan Bayram ´ Kadın hakları mücadelesi bir tekstil fabrikasında başlamıştır. Buna bir simge olarak tekstil işçilerinin çalıştığı imteks fabrikasını ziyaret ettik. Kadın haklarından söz edebilmek için önce kadının toplumsal rolünün belirlenmesi sağlanmalı ardından da ekonomi hayat içinde aktif rol almalarının önü açılmalıdır. Kadın emeği kutsaldır ve herkesin buna saygı göstermesi gereklidir´ dedi. Başkan İsmail Bayram´ın fabrika ziyareti sırasında Ak Parti Düzce İl Teşkilatı adına Yönetim Kurulu üyesi Fatih Turan, merkez ilçe başkanı Durmuş Arslan, Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Günal ve Yönetim Kurulu üyeleri bulundular.