HABERLER
01-01-2010 23:59

BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU

BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU

Düzce Belediye Meclisi Mart ayı oturumlarını tamamladı. Meclisin Mart ayı ikinci toplantısı Belediye Başkanı İsmail Bayram başkanlığında yapıldı

BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU
Düzce Belediye Meclisi Mart ayı oturumlarını tamamladı. Meclisin Mart ayı ikinci toplantısı Belediye Başkanı İsmail Bayram başkanlığında yapıldı.
Meclisin ikinci oturumunun 8 mart tarihinde yapılması nedeniyle Belediye Başkanı İsmail Bayram meclisin kadın üyelerinin kadınlar gününü kutlayarak çiçek verdi.  Daha sonra da ikinci oturuma ilişkin gündem maddelerin görüşülmesine geçildi. Belediye Meclisi kararıyla Dış İlişkiler Müdürlüğü ile Emlak ve İstimlak Müdürlüğü kaldırıldı. Dış İlişkiler Müdürlüğü yerine Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü kuruldu. Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ise İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne bağlandı. Buna göre de her iki müdürlüğün çalışma yönetmelikleri hazırlandı. Komisyondan geçen çalışma yönetmelikleri meclis tarafından kabul edildi. Daha sonra ise imar düzenlemeleri ile plan tadilatları görüşüldü. Düzce´nin 5 bin ölçekli nazım imar planı taslağı ise bir sonraki oturumda görüşülmek üzere ertelendi.