BİLGİ YARIŞMASINDA İKİNCİ TUR

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen Genel Kültür ve Bilgi Yarışması’nın ikinci turu yapılacak

BİLGİ YARIŞMASINDA İKİNCİ TUR

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen Genel Kültür ve Bilgi Yarışması´nın ikinci turu yapılacak. 12 okulun yer aldığı ikinci tur yarışmalar 14 ve 15 Mart tarihlerinde yapılacak
Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan Genel Kültür ve Bilgi yarışmasında ikinci tur bölüme geçildi. 14 Mart tarihinde üçerli grup halinde 6 okul 15 Mart tarihinde de yine üçerli grup olarak 6 okul yarışacak. 7 Mart tarihinde yapılan yarışmada Üskübü İlköğretim Okulu ile Çevrem İlköğretim Okulu üst tura geçmişlerdi. 14 ve 15 Mart tarihlerinde yapılacak yarışamaya Özel Düzce Kültür, Cumhuriyet, Üskübü, Hürriyet, Azmimilli, Özel Yunusbey, Hamidiye, Beyköy, Çevrem, İsmetpaşa, TOKİ Mehmet Akif Ersoy, Gazi Mustafa Kemal İlköğretim okulları katılacak.