UMUTEVİ AÇILIYOR

Düzce Belediyesi ve televizyon yapımcısı Esra Erol işbirliği ile gerçekleştirilen ‘Umutevi’ açılıyor

UMUTEVİ AÇILIYOR

Düzce Belediyesi ve televizyon yapımcısı Esra Erol işbirliği ile gerçekleştirilen ´Umutevi´ açılıyor. Umutevi Koordinasyon Merkezi için Düzce Belediyesi film platosu alanında tören yapılacak.
Esra Erol işbirliği ile açılacak olan Düzce Belediyesi Umutevi Koordinasyon Merkezi için film platosu alanında bulunan nikah salonu binası tahsis edildi. Kadın programı yapımcısı ve sunucusu Esra Erol´un öncülüğünde yürütülen Umutevleri projesi kadınlara kişisel ve aile içi sorunlarına karşı destek olmayı hedefliyor. Düzce belediyesi de sosyal sorumluluk projesi kapsamında Umutevleri projesine katılıyor.  Düzce Belediyesi Umutevi Koordinasyon Merkezi için 17 Mart 2012 tarihinde saat 15,00´de film platosu alanında tören yapılacak.