HABERLER
01-01-2010 23:59

UMUTEVİNİN GÖRKEMLİ AÇILIŞI

UMUTEVİNİN GÖRKEMLİ AÇILIŞI

Düzce Belediyesi ve ünlü televizyoncu Esra Erol işbirliği ile gerçekleştirilen Umutevi Koordinasyon Merkezi’nin açılışı görkemli bir törenle yapıldı

UMUTEVİNİN GÖRKEMLİ AÇILIŞI

Düzce Belediyesi ve ünlü televizyoncu Esra Erol işbirliği ile gerçekleştirilen Umutevi Koordinasyon Merkezi´nin açılışı görkemli bir törenle yapıldı. Film platosundaki açılışta hayranları Esra Erol´a büyük ilgi gösterdi.
Düzce Belediyesi ve Esra Erol işbirliği ile film platosundaki alanda Umutevi Koordinasyon Merkezi hizmete açıldı. Ulusal atv kanalında kadın programları ile tanınan program yapımcısı ve sunucusu Esra Erol´un projesi olan Umutevi projesine Düzce Belediyesi sosyal sorumluluk kapsamında destek verdi. Psikolojik ve hukuksal danışmanlık hizmetlerinden oluşan umutevi projesi için film platosu alanında tören düzenlendi. Esra Erol  hayranlarının büyük ilgi gösterdiği açılışa Düzce Valisi Vasip Şahin ile eşi Şeyma Şahin, Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram ile protokol mensupları katıldılar. Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı İsmail Bayram umutevi projesini çok önemsediklerini belirterek ´ Böyle bir projeye destek vermemek mümkün değildi. Bu teklif geldiği zaman Esra Erol ile görüştük ve her türlü imkanı sağlayacağımızı belirttik. Gönül isterdi ki bu tür hizmetlere hiç ihtiyaç duyulmasın ama gerektiğinde de buna ihtiyaç duyanların yalnız olmadıkları bilinmelidir´ dedi. Daha sonra kürsüye gelen Esra Erol, alanda bulunanları daha rahat görebilmek için sandalye üzerine çıkarak konuşmasını yaptı. Kadınların sorunlarını yakından takip ettiğini belirten Esra Erol, bu proje ile kadınların özgüvenlerinin artacağını ve sorunlarına cevap bulunabileceğini ifade etti. Esra Erol´un konuşması sık sık sevgi gösterileri ile devam etti. Belediye Başkanı İsmail Bayram ile eşi Elka Bayram Esra Erol´a hediye takdim ettiler ardından da umutevinin açılışı gerçekleştirildi. Yaklaşık iki saat Düzce´de kalan Esra Erol açılışın ardından hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi.