18 MART VE FEN LİSESİ

18 Mart 1915 Deniz Zaferi ve Çanakkale Şehitleri Anma yıldönümü etkinlikleri için Düzce Fen Lisesi tarafından Gençlik Merkezi’nde bir program düzenlendi

18 MART VE FEN LİSESİ

18 Mart 1915 Deniz Zaferi ve Çanakkale Şehitleri Anma yıldönümü etkinlikleri için Düzce Fen Lisesi tarafından Gençlik Merkezi´nde bir program düzenlendi.
Çanakkale Şehitleri için düzenlenen etkinliği Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Garnizon Komutanı Albay Turhan Yazıcı başta olmak üzere Düzce protokol mensupları ile askeri personel, gaziler, şehit yakınları, öğrenciler izledi. Programda Düzce Fen Lisesi öğrencileri tarafından Çanakkale Deniz savaşını anlatan piyes sahnelendi. Düzce Belediyesi Mehter Takımı da bir gösteri sundu.