HABERLER
01-01-2010 23:59

18 MART VE ANITPARK ETKİNLİĞİ

18 MART VE ANITPARK ETKİNLİĞİ

18 Mart 1915 Deniz Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma günü nedeniyle Düzce Belediyesi tarafından Anıtpark’da bir etkinlik düzenlendi

18 MART VE ANITPARK ETKİNLİĞİ

18 Mart 1915 Deniz Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma günü nedeniyle Düzce Belediyesi tarafından Anıtpark´da bir etkinlik düzenlendi.
18 Mart Çanakkale Şehitleri için bir program da Düzce Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen program Anıtpark´da gerçekleştirildi. Düzce Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram, Düzce Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, Düzce protokol mensupları ile vatandaşların izlediği program ilgi çekti. Program anonsunda  " Soğuktu; yürekten inandı onlar, vazgeçmedi...Üşümedi, acıkmadı onlar, direndi.  Kimisi öldü, kimisi de geri döndü. Biz de istedik ki; bu topraklar için her şarta göğüs geren askerlerimizin bizim için canını verdiği şartlarda onları analım. Çünkü onlar üşümedi" görüşlerin yer aldığı etkinlikte 18 Mart piyesi, slayt gösterileri, Kur´anı Kerim okunması ve dua programı yer aldı. Programın sonunda katılımcılara Çanakkale Deniz Zaferi sırasında askerlerin başlıca yemeği olan hoşaf ve mayasız ekmek dağıtıldı.