İLBER ORTAYLI ZİYARETİ

Dünyanın en önemli tarihçileri arasında yer alan Topkapı Sarayı Müzesi Başkanı, Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Kamu Hukuku Bölüm Başkanı, Profesör Doktor İlber ORTAYLI Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı makamında ziyaret etti.

İLBER ORTAYLI ZİYARETİ

Dünyanın en önemli tarihçileri arasında yer alan Topkapı Sarayı Müzesi Başkanı, Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Kamu Hukuku Bölüm Başkanı, Profesör Doktor İlber ORTAYLI Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret etti.

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen ´OSMANLI´DAN CUMHURİYET´E YEREL YÖNETİMLER´ konulu konferans vermek üzere Düzce´ye gelen Ortaylı konferans öncesinde Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret etti. Başkan İsmail Bayram İlber Ortaylı´nın Düzce´ye gelişinden memnuniyetini dile getirdi. Başkan Bayram daha sonra Ortaylı´ya Hayrullah Altay´ın tezhip tablolarından birini hediye etti.