23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 92’inci yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Düzce’de de coşkuyla kutlandı.

23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın 92´inci yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Düzce´de de coşkuyla kutlandı.
23 Nisan kutlamaları Anıtpark´a çelenklerin sunulması ile başladı. Düzce Valiliği, Garnizon Komutanlığı, Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce Üniversitesi ve Baro Başkanlığının çelenklerinin sunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Ardından da törenlere 18 Temmuz stadyumunda devam edildi. Merkezde bulunan tüm okulların katıldığı törenlere vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Geçen yıllardan farklı olarak bu yıl, okullar arası oyun yarışmalarının finalleri de tören alanında yapıldı. Törenleri Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı olmak üzere Düzce protokolü izledi.