KATI ATIK BİRLİĞİ TOPLANTISI

Düzce İli Belediyeleri Katı Atık Birliği’nin (DİBKAB) toplantısı Düzce Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı

KATI ATIK BİRLİĞİ TOPLANTISI
Düzce İli Belediyeleri Katı Atık Birliği´nin (DİBKAB) toplantısı Düzce Belediye Meclis Salonu´nda yapıldı. Toplantıda Encümen üyeleri ile plan ve bütçe komisyonu üyeleri seçildi.
Başkanlığını Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın yaptığı DİBKAB Encümen üyeliğine Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Cumayeri Belediye Başkanı Yakup Keleş, ve Boğaziçi Belediye Başkanı Ali Soyer seçildiler. Plan ve Bütçe Komiysonu üyeleri ise şu şekilde oluştu: Bayram Bayraktar, İrfan Çavuş, Şahin Yıldız, Kemal Selman, Hüseyin Kazancıoğlu. Gündemde yer alan 2011 yılı kesin hesap raporu ile faaliyet raporu da oy birliği ile kabul edildi.