HABERLER
01-01-2010 23:59

BİSİKLET BAHARI YAŞANDI

BİSİKLET BAHARI YAŞANDI

Düzce Bisiklet Derneği tarafından her yıl geleneksel hale getirilmesi planlanan bu yıl ilki yapılan ‘ 1. Bisiklet Baharı’ gerçekleştirildi

BİSİKLET BAHARI YAŞANDI
Düzce Bisiklet Derneği tarafından her yıl geleneksel hale getirilmesi planlanan bu yıl ilki yapılan ´ 1. Bisiklet Baharı´ gerçekleştirildi. ´Sağlıklı Yaşam ve Doğa İçin Pedal Basmaya´ sloganı ile yapılan Bisiklet Baharına Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da katıldı.
Düzce Bisiklet Derneği tarafından düzenlenen 1. Bisiklet Baharı büyük bir katılımla yapıldı. Anıtpark´dan başlayan bisiklet turu Rıhtım caddesi, İstanbul caddesi, Hürriyet caddesi boyunca devam etti ve Sarayyeri mahallesinde mola verildi. Sarayyeri´nde Düzce Kuzey Kafkas Kültür Derneği tarafından verilen kahvaltının ardından bisiklet turu Hürriyet caddesi, Kuyumcuzade Bulvarı ve Anıtpark´da tamamlandı. Burada Düzce Belediyesi Mehter Takımı tarafından bisikletliler mehteran marşları ile karşılandılar. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve oğlu Enes Bayram´ın da katıldığı bisiklet turu organizasyona Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi de destek verdi.