ÖĞRENCİLER ÇANAKKALEYE GİDİYOR

Düzce Belediyesi’nin geçen yıl başlattığı ‘Çanakkale Gezisi’ projesi bu yıl da devam ettiriliyor

ÖĞRENCİLER ÇANAKKALEYE GİDİYOR
Düzce Belediyesi´nin geçen yıl başlattığı ´Çanakkale Gezisi´ projesi bu yıl da devam ettiriliyor. Belediye Başkanı İsmail Bayram bu yıl için 900 öğrencinin Çanakkale´ye götürüleceğini belirtti.

Düzce Belediyesi´nin sosyal belediyecilik kapsamında gerçekleştirdiği ´Düzceli Gençler Tarihleri ile Buluşuyor´ başlıklı proje ile Çanakkale gezisine 900 öğrenci katılıyor. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Çanakkale gezisinin sosyal belediyecilik kapsamında sosyal sorumluluk projesi olduğuna vurgu yaparak ´ Daha önce ilköğretim okulu çağındaki çocuklarımızı İstanbul´da tarihi ve turistik yerleri gezdirmiştir. Şimdi de liseli gençlerimizi Çanakkale´ye götürüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Kurtuluş mücadelesinde Çanakkale Deniz Savaşı´nın önemli bir yeri bulunmaktadır. Çanakkale´de bir destan yazıldı. Dolayısıyla her insanın Çanakkale Şehitliğini görmesi gerekiyor. Bu nedenle Düzce´de böyle bir proje başlattık´ dedi. Başkan Bayram Çanakkale için 20 sefer yapılacağını ve 5 gün boyunca her gün 4 otobüsün kaldırılacağını ifade etti.