BAŞKAN İLK OYUNU NİLÜFER AÇIKALINLA İZLEDİ

Düzce Belediyesi’nin tiyatro festivalindeki ilk oyunu sahnelendi

BAŞKAN İLK OYUNU NİLÜFER AÇIKALINLA İZLEDİ
Düzce Belediyesi´nin tiyatro festivalindeki ilk oyunu sahnelendi. Cumhuriyet Anadolu Lisesi´nin ´Geçmiş zaman Olur ki ´ adlı oyununu Belediye Başkanı İsmail Bayram´la, festivalin onur sanatçısı ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Nilüfer Açıkalın birlikte izledi.
Düzce Belediyesi´nin bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği Tiyatro Festivali Gençlik Merkezi´nde Geçmiş zaman Olur ki adlı oyunla başladı. Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerinin sahneye koyduğu oyun büyük bir ilgi ile izlendi. Oyunu Belediye Başkanı İsmail Bayram ile festivalin onur sanatçısı sinema ve tiyatro sanatçısı Nilüfer Açıkalın da izledi. Oyun öncesinde bir konuşma yapan ünlü sanatçı Açıkalın ´ tiyatro bir aşktır ve bu aşk iyi ki var. Bu etkinlikte emeği geçen herkesi tebrik ederim´ dedi. Belediye Başkanı İsmail Bayram da Nilüfer Açıkalın´a katkılarından dolayı plaket verdi.