HABERLER
01-01-2010 23:59

TİYATRO FESTİVALİ GECESİ

TİYATRO FESTİVALİ GECESİ

Düzce Belediyesi Liselerarası 2. Tiyatro Festivali ödül töreni 9 Haziran 2012 Cuma günü saat 19.00da Gençlik Merkezi Tiyatro Salonunda yapılacak.

TİYATRO FESTİVALİ GECESİ
Düzce Belediyesi Liselerarası 2. Tiyatro Festivali ödül töreni 9 Haziran 2012 Cuma günü saat 19.00´da Gençlik Merkezi Tiyatro Salon´unda yapılacak.
Gecede, Düzce Belediyesi Liselerarası 2. Tiyatro Festivali´ne katılan okullara plaket ve ödülleri verilirken, oyunculukları ile festivale renk katan öğrencilere de katılım belgesi verilecek. Ayrıca festival kapsamında oyunculukları ile ön plana çıkan en iyi erkek ve en iyi kadın oyuncu ödüllendirilecek.
Cumhuriyet Anadolu Lisesi
Düzce Merkez Ticaret Meslek Ve Anadolu İletişim Meslek Lisesi
Cumayeri Çok Programlı Lise
Kaynaşlı Anadolu Lisesi
Arsal Anadolu Lisesi
Düzce Teknik Endüstri Meslek Lisesi
Fen Lisesi
Doğa Koleji
Zübeyde Hanım Kız Teknik Meslek Lisesi
Gümüşova Lisesi´nin hazırladıkları tiyatro oyunları ile katıldıkları festival 23-29 Mayıs tarihleri arasında yapıldı. Festivale Ankara Devlet Tiyatroları Oyuncuları Bülent Çiftçi, Tunç Yıldırım, Düzce,-Bolu-Zonguldak Bölge Tiyatrolarının Genel Sanat Yönetmeni Akif Çodur ve Düzce Belediyesi Şehir Tiyatrosu Oyuncusu Alev İşler Jüri Üyesi olarak destek verdi. Ayrıca ünlü oyuncular Nilüfer Açıkalın ve Özer Tunca´da liseli tiyatrocuların heyecanına ortak oldu.