SERGİ DÖNEMİ

Düzce Belediyesi Sergi Salonu’nda okulların ve çeşitli kuruluşların yıl sonu ve etkinliklerinin sergileri açılıyor.

SERGİ DÖNEMİ

Düzce Belediyesi Sergi Salonu´nda okulların ve çeşitli kuruluşların yıl sonu ve etkinliklerinin sergileri açılıyor.

Düzce Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Sosyal Ve Kültürel Kurslar çerçevesinde Düzce Halk Kütüphanesinde  açılan  yağlı boya resim, tezhip ve minyatür kurslarındaki   "Yağlı Boya Resim, Tezhip ve Minyatür Sergisi " açıldı. Açılışı Düzce Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı birlikte yaptılar. Sergi 1 Kasım 2011 tarihinde başlayıp 26 Haziran 2012 tarihine kadar süren Yağlı Boya Resim, Tezhip ve Minyatür kurslarındaki  kursiyerlerin çalışmalarından oluşuyor. Sergide 27 kursiyerin 200 Yağlı Boya Resim tablosu, 30 Tezhip, 25 Minyatür toplam 255 eser sergileniyor. Sergi 18-21 Haziran 2012 tarihleri arasında 4 gün süreyle açık kalacak.