HABERLER
01-01-2010 23:59

ZABITANIN BİSİKLET DENETİMİ

ZABITANIN BİSİKLET DENETİMİ

Düzce Belediyesi tarafından trafiğe kapalı alanlardaki Spor sokak ile Gaziantep caddesi adası üzerinde motosiklet ile bisiklet sürücülerine geçiş izni verilmiyor.

ZABITANIN BİSİKLET DENETİMİ
Düzce Belediyesi tarafından trafiğe kapalı alanlardaki Spor sokak ile Gaziantep caddesi adası üzerinde motosiklet ile bisiklet sürücülerine geçiş izni verilmiyor. Düzce Belediyesi Zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından her iki alanda da buna ilişkin olarak denetimler aralıksız olarak sürdürülüyor.
Düzce Belediyesi tarafından motosiklet ve bisiklet sürücülerine karşı uyulması gereken konularda denetimler sıklaştırıldı. Belediyeye bağlı Zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından trafiğe kapalı alanlar olan Spor sokak ile Gaziantep caddesi adasında motosiklet ve bisiklet sürücülerinin geçişlerine izin verilmiyor. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Tanyel her iki bölgede denetimlerin sıklaştırıldığını ifade ederek ´ Trafiğe kapalı alanlar bellidir ve levhalarla bu belirtilir. Ticari alanlarda yayaların emniyeti açısından motosiklet ve bisiklet sürücülerinin bu alanları kullanmamaları  gerekiyor. Bu konuda da sürücüler uyarılıyor´ dedi.