HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN KSSDE KONUŞTU

BAŞKAN KSSDE KONUŞTU

Düzce Küçük Sanayi Sitesi (KSS) Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurulu yapıldı

BAŞKAN KSSDE KONUŞTU
Düzce Küçük Sanayi Sitesi (KSS) Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurulu yapıldı. Kurulda aidatların geçtiğimiz yıl belirlenen tutarlar üzerinden ödenmesi kararlaştırıldı.
Kooperatifin Olağan Genel Kurulu Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi. Kurula Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı ve site üyeleri katıldı.
DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı´nın divan başkanlığı yaptığı toplantıda ilk olarak denetçi raporları okundu ve oylandı. Daha sonra sırasıyla yönetim kurulu faaliyetleri ve gelir gider hesapları üyelerin oyuna sunuldu. Toplantıda konuşan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram 1984 yılında kurulan Küçük Sanayi Sitesi´nin birçok aksaklık ve sıkıntıdan sora bu noktaya geldiğini ve çok kısa sürede tamamlanmasını temenni ettiklerini söyledi.
BELEDİYE TESPİTLERİNİ YAPTI
Siteye uygulamayı planladıkları kentsel dönüşüm ile ilgili de bilgiler veren Bayram, sanayinin şehrin içerisinde kaldığını dile getirdi. Belediye olarak hem yol üzerinde hem de yeni sanayide çeşitli tespitlerde bulunduklarını ifade eden Bayram şöyle konuştu: "1984 yılında temeli atılan Küçük Sanayi Sitesi´nin kuruluş amacı sanayinin şehir merkezine çok yaklaşmasıydı. Sanayi esnafı bu durumun sıkıntı yaratabileceğini 28 yıl önce gördü. Sanayi esnaflarını geziyorum. Esnafta artık şehrin içinde kaldıklarını kabul ediyor. Küçük Sanayi Sitesi ile toplantılar yaptık. Düzce Belediyesi ekipleri mevcut esnaflar üzerinde sayım yaptı. Yol boyu ve yeni sanayi esnafları sayılarak tespitlerimizi gerçekleştirdik."
AİDATLARDA DEĞİŞİKLİK YOK
Kooperatifin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bakan ise Üye aidatlarının geçtiğimiz yıl belirlenen tutarlar üzerinden ödeneceğini söyleyerek "Bizim site içerisinde üç tip işyerimiz var. A, B ve C tipi. Geçtiğimiz yıl A tipi işyerleri için 200 lira, B tipi işyerleri için 400 lira, C tipi işyerleri için ise 600 lira aidat aldık. Bu dönem yine aynı fiyat tarifesi devam edecek" dedi.
Bakan ayrıca site asfaltının yapılması noktasından ellerinden gelen desteği vereceklerini belirten Belediye Başkanı İsmail Bayram´a teşekkür etti.