YAZ SPOR OKULU

Düzce Belediyesi yaz spor okulları üç branşla başladı

YAZ SPOR OKULU
Düzce Belediyesi yaz spor okulları üç branşla başladı. Nurettin Zafer Stadında açılışı yapılan yaz okullarına futbolda 78, basketbolda 56, voleybolda 18 çocuk katıldı.
1 ay sürecek olan yaz okullarının açılışına Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel, antrenörler, çocuklar veliler katıldı. Açılış töreninde konuşan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel "Düzce Belediyesinin 2012 yılı yaz sporlarını başlatıyoruz. Futbol, voleybol ve basketbol olarak 3 branşta yaz sporu okulu açtık. Futbol kursu yan sahada Pazartesi- Çarşamba günleri, voleybol kursu Mustafa Kemal İlköğretim okulunda Salı-Perşembe günleri, Metek TOKİ´de basketbol kursu Salı-perşembe günleri düzenlenecek. Kurslara 150 civarında çocuğumuz katılacak" dedi. Demirel, "Belediye olarak 3 branşta alt yapıyı oluşturmak, alt yapıdan gelen çocuklarımızı destekleyip götürmek istiyoruz" dedi.