BAŞKAN GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

BAŞKAN GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce Televizyonunda yaptığı konuşmada gündemi değerlendirdi. Başkan Bayram, belediyenin yaz programının yoğun olduğunu belirterek ´ hem eksik kalan işleri tamamlıyoruz, hem de yeni projeleri hayata geçiriyoruz´ dedi.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce Televizyonunda Nida Ak ´ın hazırlayıp sunduğu ´Serbest Kürsü´ programında Düzce ve Belediyenin yaz programına ilişkin çalışmalarını anlattı. Programda Düzce´de önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Bayram konuşmasında özellikle alt yapı ve sosyal projelere değindi. Bir süre önce açılışı yapılan Katlı Otopark ve Alışveriş Merkezi (AVM)´nin Düzce´de ilkler arasında yer aldığını ifade eden Başkan konuşmasında özetle şu görüşlere yer verdi " Düzce´nin alt yapı sorunu büyük ölçüde tamamlandı. Özellikle Düzce´nin her yönden gelişmesini sağlayacak imar düzeni ve planlarına öncelik veriyoruz. Tüm projeleri de bu gelişim esasına göre planlıyoruz. Yeni Çevre yolları ile Düzce´nin her yönüne ulaşılabilirliği sağlıyoruz´ Televizyon programında sosyal projelerden de söz eden Başkan bu konuda da şunları söyledi ´ Bir süre önce halkoyunları festivali ile geleneksel hale getirdiğimiz yağlı pehlivan güreşlerini tamamladık. Önümüzde Ramazan bulunuyor. Bunun için de yine geçen yıl yaptığımız gibi iftar programları ile mahalle toplantılarını planladık. Kalıcı konutlarda oluşturduğumuz Ramazan sokağını bu yıl da açıyoruz´. Düzce´yi alt yapı, üst yapı ve sosyal projelerle geliştirdiklerini işaret eden Belediye Başkanı İsmail Bayram hizmetlerine devam edeceklerini sözlerine ekledi.