BELEDİYE MECLİSİ KARARLARI

Düzce Belediye Meclisi Temmuz ayı oturumları tamamlandı

BELEDİYE MECLİSİ KARARLARI
Düzce Belediye Meclisi Temmuz ayı oturumları tamamlandı. Belediye Meclis Başkan Vekili Özcan Demirbaş başkanlığında toplanan meclisten imar düzenlemelerine ilişkin kararlar çıktı
Düzce Belediye Meclisi Temmuz ayı ikinci toplantısı Belediye Meclis Başkan Vekili Özcan Demirbaş başkanlığında yapıldı.  Meclisin gündeminde yer alan Ramazan ayında Halı saha çalışma saatlerinin düzenlenmesine ilişkin karar alındı. Buna göre Ramazan ayı süresince halı sahalar 04,00´e  kadar açık kalabilecek. Bunun dışında meclisten imar düzenlemelerine ilişkin kararlar çıktı. Meclisin Temmuz ayı toplantısını Ak Parti Düzce İl Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri de izlediler .  Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri toplantıda alınan kararları dikkatle takip ettiler.