YAZ KONSERLERİNE BÜYÜK İLGİ

YAZ KONSERLERİNE BÜYÜK İLGİ

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen 2012 yılı yaz konserleri büyük ilgi gördü. Konserlerin yapıldığı Anıtpark iki gün boyunca doldu taştı. Geleneksel yaz konserlerinin birinci gününde sahne alan Gökhan Türkmen ile Yonca Lodi alanda bulunanlara hoş saatler geçirtti.

Düzce Belediyesi 2012 yılı yaz konserleri tamamlandı. 7-8 Temmuz tarihleri arasında Düzce Anıtpark´da yapılan yaz konserlerine Düzceliler büyük ilgi gösterdi. Konserleri çevre bölgelerden gelen vatandaşlar da izledi. Konserlerin ilk gününde Gökhan Türkmen ile Yonca Lodi sahne aldı. Konserlerin başlama saati olan 20,30´dan saatler önce vatandaşlar alanı doldurmaya başladı. Sahneye önce Gökhan Türkmen çıktı. Ünlü sanatçı birçok şarkısını alanı dolduran sevenleri ile birlikte söyledi. Daha sonra sahne alan Yonca Lodi hayranları ve izleyenlerine hoş saatler geçirtti. Lodi son albümündeki şarkılarını  da seslendirdi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram her iki sanatçıya da plaket ve çiçek takdim etti. Yaz konserlerini geleneksel hale getirdiklerini hatırlatan Başkan Bayram ´ Burada toplanan coşkulu halkımızı görünce yaz konserlerinin amacına ulaştığını söyleyebilirim. Düzceliler her türlü sevinci hakediyor´ dedi.