BAŞIBOŞ HAYVANLAR TOPLANIYOR

Düzce Belediyesi tarafından şehir merkezinde başıboş dolaşan hayvanlar toplanıyor. Bunun için özel araç tahsis edildi.

BAŞIBOŞ HAYVANLAR TOPLANIYOR

Düzce Belediyesi şehir merkezinde ve özellikle D-100 başta olmak üzere karayolu kenarlarında dolaşan büyükbaş hayvanları topluyor. Bunun için de Düzce Belediyesi Et kombinasında hizmet veren bir araç özel olarak tahsis edildi. Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Tanyel, serbest dolaşımla beraber ihbar edilen büyükbaş hayvanların toplanarak et kombinasına getirildiğini belirtti ve ´ Büyükbaş hayvanları et kombinasında muhafaza ediyoruz. Daha sonra hayvan sahiplerine iadesini gerçekleştiriyoruz´ dedi.